RUNE ELLERTSEN

Popartisten Rune Ellertsen har gjort seg bemerket på flere store scener og radio. De siste årene har han skrevet fengende pop på norsk, og i 2021 slapp han låten «Isabell» som har blitt godt mottatt av publikum og radio samt høstet fine lovord fra presse. Han har også stukket seg frem med låtene ”Alt så brenne” og ”Eg kan se det på deg”, begge spilt mye på radio og har gitt han flere lokallistinger i Rogaland.

Sammen med gitarspillet og hans særegne stemme, skaper Rune soundet i låtene sine. Han har en fin evne til å kommunisere med publikum, der han ofte mellom låtene får publikum til å le, med lun humor og kjappe replikker.  Det som er unikt i Runes konserter er at han også garantert trekker frem det eminente gitarspillet, som helt sikkert vil gi deg en overraskelse.   

Rune kan bookes alene, som trio eller sammen med fullt band, der han har med seg musikere fra øverste hylle. Rune kan gjøre alt fra minikonsert på 15 minutt til full konsert opp til 45 min. Han tilpasser seg slik det passer til ditt arrangement

Booking kontakt: Jonas Krossli, jonas@capellabooking.no

  • Spotify - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • Facebook
Presse 2.jpg
Presse 1.jpg
Foto: Thomas Vaaland